7 Mayıs 2017 Pazar

Özel Yüzme Eğitimi

Özel Yüzme Eğitimi
ÖZEL YÜZME DERSLERİ



Özel yüzme dersi veren antrenörün yüzme geçmişinin olması ve spor akademisi yüzme antrenörlüğü mezunu olması gerekmektedir.Yüzme dersi esnasında antrenör su içerisinde öğrenciye yapacaklarını göstermelidir.Öğrencinin yapacağı yanlışları yüzme dersi sırasında görüp anında mudahale etmesi gerekir.

İstanbul yüzme okulu antrenörleri gerek öğrencimizin korkusu gerek tekniğindeki yanlışları düzeltmesi için her zaman yüzme dersi ni su içerisinde verirler ve böylede olmalıdır.

Yaz aylarında istek dahilinde öğrenci son yüzme dersi ni denizde yapabilir.Tüm öğrencilerimizin yüzme kursunu bitirdikten sonra denize girmekte bazen tereddüt ettiklerini biliyoruz.Fakat herkezin bildiği gibi denizde yüzmek havuzda yüzmekten daha az yorucudur.Çünkü deniz suyunun kaldırma kuvveti daha fazladır.Hayatı boyunca deniz de yüzmemiş bir insanın bu korkulara sahip olması normaldir.Fakat denizi tanıdıktan sonra hiçbir problem kalmaz.

Eğer bir kişi yüzme derslerinin sonunda havuzda suyun üzerinde kalabiliyorsa metrelerce derinlikteki bir denizdede su üzerinde kalabilir.

ÖZEL YÜZME EĞİTİMİ








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder